Werkwijze

Van het begin tot oplevering van de media-uiting

David's Werkwijze

In de onderstaande stappen staat beschreven hoe we bij David Webdesign en Grafisch Ontwerp te werk gaan tot aan de oplevering van het product.


1. Vrijblijvend bakje koffie

Zodra er met ons contact is opgenomen en concrete interesse is, sturen wij een uitnodiging voor een gesprek onder het genot van een bakje koffie. Zo willen we namelijk meteen een goed beeld krijgen van de klant en zijn interesse in de media-uitingen.


2. Offerte

Na het gesprek zal er een offerte gestuurd gaan worden met daarin de verwachte uren en de bijbehorende prijzen. In de offerte staat nogmaals de opdracht compleet beschreven met de bijbehorende planning.


3. Ontwerp

Zodra de offerte is goedgekeurd gaan we beginnen met het ontwerpen van de media-uiting. Wij ontwerpen voor een vast bedrag, dat staat beschreven in de offerte. Zo ontwerpen we door tot dat de klant compleet tevreden is. Wij hebben klandizie hoog in het vaandel staan.


4. Uitwerking

Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we beginnen met de uitwerking. Het website ontwerp zal in HTML en CSS worden gerealiseerd en daarna doorontwikkeld worden in Wordpress. Voor grafisch ontwerp zal de uitwerking gaan over het optimaal maken voor drukken, zoals snijlijnen en print kleuren.


6. Test fase

Dit gedeelte geldt alleen voor de website. Zodra de uitwerking klaar is, wordt de website helemaal van top tot teen gecontroleerd op foutjes of bugs. Zo wordt ook de zoekoptimalisatie (SEO) geïnstalleerd, zodat je op Google goed gevonden gaat worden.


7. Oplevering

De website zal online gaan op de afgesproken dag. Wij zorgen voor online publiciteit via onze social media kanalen. Voor grafisch ontwerp krijg je de media-uitingen thuis gestuurd en zodra ze verspreid gaan worden, zullen wij ook de ontwerpen publiceren.


8. Systeem uitleg

De systeem uitleg geldt alleen voor de website. Bij oplevering van een website krijg je bij David Webdesign en Grafisch Ontwerp een op maat gemaakte handleiding. In de handleiding zitten de inlog gegevens verwerkt met daarnaast uitleg over je eigen Wordpress website. David van Leeuwen zal bij aanlevering van de handleiding een korte persoonlijke uitleg geven, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt gaan.

Meer informatie