Websites

Webdesign en webdevelopment

Maatwerk websites

Ben je op zoek naar een website die op maat ontworpen en ontwikkeld is? Bij David Webdesign en Grafisch Ontwerp werken we met de nieuwste technieken en willen daarbij het onderhoud voor de klant zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij werken met het systeem Wordpress waarbij je zelf de controle over je website hebt zonder enige kennis te hebben. Naast de website leveren wij gratis, een op maat gemaakte handleiding van de website.


Ontwerp op maat

Wij willen dat je website online een professionele en sprekende uitstraling krijgt. Zo ontwerpen we je website op maat, totdat het ontwerp compleet naar wens is. Door jarenlange ervaring weten onze ontwerpers precies wat voor visuele uitstraling de website moet gaan krijgen. We ontwerpen de website voor desktop, tablet en smartphone, zodat de website optimaal gerealiseerd kan gaan worden.


Content management systeem

De op maat ontworpen websites worden door ons omgezet in Wordpress. Wij creëren je eigen thema in een website waarbij de gehele content gemakkelijk aan te passen is. Zo kan je met je eigen gegevens inloggen en teksten, foto’s of filmpjes toevoegen zonder enig verstand te hebben van websites. Het is erg gemakkelijk.

We gaan het de klant zelfs nog makkelijker maken. Bij oplevering van een website krijg je bij David Webdesign en Grafisch Ontwerp een op maat gemaakte handleiding. In de handleiding zitten de inlog gegevens verwerkt met daarnaast uitleg over je eigen Wordpress website. David van Leeuwen zal bij aanlevering van de handleiding een korte persoonlijke uitleg geven, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt gaan.


Fotografie

Om een grafisch ontwerp of website helemaal te laten spreken, is natuurlijk fotografie van erg groot belang. Bij David Webdesign en Grafisch Ontwerp fotograferen wij op een professionele manier alles wat je wenst om offline of online jezelf mee te promoten. U zorgt voor de visie, wij zorgen voor de oplossing.


Onderhoud

Vaak heb je als ondernemer weinig tijd om je website bij te houden. Het is heel belangrijk dat de website eens in de 2 weken wordt nagelopen op zogenaamde "lekken" of updates. Ook is het belangrijk dat de database gezond blijft door deze te monitoren op gebreken en fouten, of vaker een backup te maken van de database. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website nooit meer gevaar loopt en fris blijft met ons strippenkaart systeem.

Meer informatie