VVD

Campgane dorps verkiezingen VVD Nieuwkoop

VVD Nieuwkoop

Voor de dorpsverkiezingen in 2014 hebben wij de eer gehad om de campagne voor de lokale VVD Nieuwkoop te mogen ontwerpen. De campagne moest een frisse uitstraling krijgen zodat ze van de “stoffige” huisstijl van de VVD afkwamen. Uiteraard moesten de media-uitingen nog wel direct aanvoelen als een uiting van de VVD. Zo zijn we aan de slag gegaan en zijn de onderstaande media-uitingen in productie gegaan.


Flyers

Als eerst mochten we de flyers ontwerpen waarin de leden stonden beschreven met daarbij de standpunten van de VVD Nieuwkoop. Bij de flyer kwam meteen de nieuwe stijl naar voren waarin de VVD nieuwkoop flink opgefrist was.


Posters

Dezelfde stijl moest doorgezet gaan worden in de posters. De posters moesten kort maar krachtig zijn. Ze moesten betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen met een grote foto en nummer van de betreffende kandidaat.


Spandoek

Een sprekend en opvallend spandoek met de belangrijke slogan: Kansen pakken, keuzes maken, koers houden. Door een opvallende oranje balk te creëren met daarop de slogan, heeft het er in ieder geval voor gezorgd dat vele mensen het spandoek gezien hebben.


Auto bedrukking

Op de auto van VVD Nieuwkoop lid, Donja Kooman, wou ze graag de bedrukking ontworpen hebben voordat het naar de drukker ging. Uiteraard gingen wij hier mee aan de slag en hebben de ontwerpen in photoshop gemaakt en is het door gekoppeld aan de drukker zodat het ontwerp er optimaal uit zag.